Lovecell'deki hesabınızı silmek istiyorsanız, profilinizde bulunan silme butonunu kullanın. Hesabın silinmesi; çıkartmalar, klasörler, beğeniler ve kullanıcı tarafından kaydedilen diğer öğeler gibi hesapla ilişkili tüm verilerin kalıcı olarak kaldırılması anlamına gelir.
Hesabınızı silmek için doğrudan Lovecell üzerinde aşağıdaki adımları izleyin:
Silme işlemi kalıcı ve geri alınamaz niteliktedir.
Hesabınızı sildiğinizde, aşağıdaki verilerin tamamı kalıcı olarak kaldırılır:
Herhangi bir sorun yaşamanız veya sorunuz olması hâlinde, kullanıcı adınızı ve hesabınıza bağlı e-posta adresini belirterek contatolovecell@gmail.com adresine bir e-posta gönderin.